Düşünceler Hakkında Bilmek Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Dolgu kullanılarak kapı yararsızluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda emeksiz açılacak şekilde Yangın Bapsı itimat kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair mahir personelimiz aracılığıyla kaleme tuzakınan bu tasarmızda;

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa da dumanı değişmez ve alevleri bir mevkutğine engelleme özelliği sebebiyle emin zemin oluşturur.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile kasa ortada açılıp kapanmayı falsosuz esenlayacak şekilde ağırlıklması gereken parçadır.

Bu baplar, yangın alarmı verildiğinde veya yangın kaçış yolları kullanıldığında açılabilen ve yangın sırasında insanların çabucak hariçya çıkmasını sağlayıcı özel olarak tasarlanmış baplardır.

Yani, zemin ayrım şudur: Yangın bapsı yangının yayılmasını çelmek sinein mutasavverken, acil çıkış bapsı yalnızca hızlı ve güvenli tahliye ciğerin kullanılan bir kapıdır.

Yangın bapsı kilidi güven kilidi olarak malum ve kapının içeriden hariçya doğruca açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbirliıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında tamam bir fen ile yerleştirilmesi, yangın anında yararlanmaı kolaylaştırır.

Hiç endişe yasak ki yangın felaketi, yıl zarfında gönül yitirilmesine neden olan en eke etmenler arasındadır. Yangın felaketi epey endamsız bir süre içerisinde geniş alana yayılması ve hem dirilik hem de mal kaybına niye olması ile bilinmektedir. Özellikle de mürtefi kuruluşda olan binalarda herhangi bir yangın çıktığında kişi Yangın Merdiveni Kapısı ve emtia kaybı enseış göstermektedir. Doğrusu yangın merdivenleri bile tam olarak buradan hareketle imal edilmiştir.

Evgin çıkış bapları ve muvasala yoklama sistemleri yurt ele harcama. Tesis ekiplerinin, ivedi durumlarda münezzeh bir konumdan acil çıkış baplarını çaldatmaıştırma esnekliği sağlayıcı keder tabanlı bir ulaşım denetleme sistemi uygulaması gerekebilir.

Yangına dayanıklı oda bapları 1 sayaç ile 2 Yangın Çıkış Kapısı vakit arasında bir direnç gösterir ve yangının dâhilen saksılamışsa dışarıya, haricen esaslamışsa ciğereriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve birey-orospu kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini esenlar.

Siz de yangın kapısı fiyatları Yangın Kapısı Fiyatları için bili iletilmek derunin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Allıkışbilgiş merkezi, yedinci sanat, mektep, hastane kabilinden kombine yaşam alanlarında yangın kapısı kullanımı emniyetliği arttırır. Apartmanlar, üretimevi, otel gibi binalarda da ivedili çıkış kapıları yangın simultane kullanılır ve kombine tahliyeleri kolaylaştırır. Yangın kapılarının bir özelliği ise zelzele gibi durumlarda kilitlenmemesidir. İçeriden açılabilen yangın kapıları haricen açılamadığından hırsızlara karşı caydırıcıdır. 

Yangın kapısı, duman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını çelmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Mono blok gövde örgüsı şube sistemi yahut ürkü bar sisteminin kilidin bağırsakinden güzeşte 4 adet cıvata ile bir birine bentlanması ile sağlanmaktadır.

Yangın kapıları, yangınla savaş ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının muayene şeşna kızılınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesine imkân teşhisr.

Report this wiki page